Trainer Arjan ten Hove van Swift'64
Trainer Arjan ten Hove van Swift'64 ©maartenheijenk.nl

Swift'64 heeft het niet in Zeewolde en verliest ruim

SWIFTERBANT - Swift'64 is dinsdagavond in vriendschappelijk verband onderuit gegaan bij Zeewolde. De ploeg van trainer Arjen ten Hove verloor met 3-0.

Swift trad in Zeewolde niet aan in de sterkste opstelling en keek bij rust tegen een achterstand aan. Een discutabele Zeewoldense treffer betekende de 1-0, terwijl Swift het vanaf elf meter niet voor elkaar kreeg te scoren. In de tweede helft liep de thuisploeg uit naar een 3-0 overwinning, waardoor Swift voor de derde keer deze voorbereiding tegen een nederlaag aanliep.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 20 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 21 uur geleden