Sippie Broersma
Sippie Broersma eigen foto

Repetities kamerkoor Vox Flevium zijn na half jaar pauze weer begonnen

Swifterbant

SWIFTERBANT - Het kamerkoor Vox Flevium uit Swifterbant is de afgelopen week weer begonnen met haar wekelijkse repetities. Deze zijn op de woensdagavond om acht uur in De Hoeksteen.

„Vox Flevium is een ambitieus kamerkoor, dat geniet van prachtige koorklanken in allerlei stijlen van de klassieke muziek. Van oude muziek tot hedendaags, niks gaat het koor uit de weg. Vox Flevium is een erg hechte groep zangers, die hard werkt om een behoorlijk niveau te bereiken”, schrijft het kamerkoor.

Sippie Boersma

Sinds begin dit jaar staat het koor onder leiding van dirigente Sippie Boersma uit Sneek. Het koor en de dirigente raakten net een beetje aan elkaar gewend, toen de repetities in maart moesten worden gestaakt ten gevolge van de coronamaatregelen.

Na een pauze van bijna een half jaar zijn de repetities nu dus weer begonnen. Wel is het voor oktober geplande concert met Engelse volksmuziek uitgesteld tot begin 2021.

Vox Flevium nodigt belangstellenden uit een keer een repetitie bij te wonen. Het kamerkoor zoekt uitbreiding bij alle stemsoorten, maar vooral bij de bassen en tenoren.

Informatie

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 3 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 3 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 4 uur geleden