Kevin van der Vlag
Kevin van der Vlag ©maartenheijenk.nl

Asv Dronten heerst op eigen veld en trakteert Hierden op dikke nederlaag

DRONTEN - Opnieuw trad asv Dronten zaterdag gehavend aan, maar dat deerde de ploeg geen moment. Op eigen veld was het duidelijk te sterk voor Hierden: 5-0.

Yordi Schols, Jeroen van der Meer en Rihairo Meulens, asv Dronten moest het zaterdag wederom doen zonder een aantal sterkhouders. Trainer Posthuma was vanwege de trainerscursus UEFA A zelfs ook niet van de partij, maar desondanks boekte asv Dronten een heel fraaie overwinning. Eersteklasser VV Hierden kwam in Dronten eigenlijk geen moment in het spel voor en keek bij rust dan ook al tegen een 1-0 achterstand aan. Na een half uur spelen opende Yanick Leichtenberg de score.

In de tweede helft liep asv Dronten verder en verder weg, zelfs toen keeper Jordy Verburg uit nood als veldspeler werd ingezet. Opnieuw Leichtenberg tekende voor de 2-0, waarna Kevin van der Vlag de derde Drontense treffer maakte. Bob Breemhaar en opnieuw Van der Vlag zorgden voor een terechte 5-0 eindstand, waardoor asv Dronten de kans op de volgende ronde in leven hield.

Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 1 uur geleden