©maartenheijenk.nl

BAS neemt ternauwernood een punt mee uit Harderwijk

BIDDINGHUIZEN - BAS heeft zaterdag op de valreep een punt overgehouden aan de uitwedstrijd bij Zwart Wit'63. De Biddinghuizenaren maakten diep in blessuretijd de gelijkmaker: 3-3.

Dat BAS een punt overhield aan het bezoek aan Harderwijk, was op basis van de eerste vijftig minuten een wonder. De Biddinghuizenaren speelden een ronduit matige partij en kwamen in de eerste helft ook terecht op achterstand. Zwart Wit liet het na om die marge uit te breiden, maar kort na rust lukte dat wel. Gestuntel in de Biddinghuizer defensie leek de wedstrijd te beslissen, maar plotseling kantelde het.

In de daaropvolgende veertig minuten beet BAS een stuk meer van zich af en dat resulteerde zelfs in een comeback. Eerst bracht Gerwin Schaap het verschil terug naar één, waarna invaller Bas van Luenen voor 2-2 tekende. Beide ploegen gingen daarna op zoek naar de overwinning en de thuisploeg leek met de punten aan de haal te gaan. In blessuretijd maakte Zwart Wit uit een corner de 3-2, waarmee de pot beslist leek. Leek, want BAS rechtte nog eenmaal de rug. Een vrije trap van Martin Wubs kwam terecht bij Van Luenen en op miraculeuze wijze plofte de bal binnen: toch nog 3-3.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 12 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 12 uur geleden