Leon Snijders
Leon Snijders © Ar Nieuwland

Swift'64 verliest eerste punten na waardeloos begin

SWIFTERBANT - Swift'64 verliest zaterdag met 3-4 van Hattem. Een nederlaag die zich al na een kwartier aftekent, want op dat moment staat de thuisploeg al met 0-3 achter.

Je kunt er als trainer vooraf van alles op loslaten, maar als je na een kwartier al op een 0-3 achterstand staat, kan alles overboord. Het overkomt zaterdag trainer Arjan ten Hove van Swift'64, die zijn ploeg waardeloos aan de wedstrijd ziet beginnen. Hattem speelt in de achtste minuut de eerste goede aanval prima uit en zeven minuten later liggen er nog twee in het netje.

Swift moet daardoor volle bak in de achtervolging en boekt voor rust al succes. Steven George maakt na veertig minuten de 1-3, waarna Cedric Oosterloo nog voor de rust de aansluitingstreffer maakt. Na rust completeert Swift de comeback, maar de 3-3 van Mark Veldman krijgt dan weer geen vervolg.

Hattem recht de rug en trekt uiteindeijk toch de zege nog over de streep. Zeven goals, een hele boel gele kaarten en zelfs nog een rode voor Leon Snijders. Noem het gerust een pittig middagje.