Clubhuis Reaal Dronten
Clubhuis Reaal Dronten ©maartenheijenk.nl

Reaal Dronten is van de nul: hattrick Ibrahim velt CSV'28

DRONTEN - Reaal Dronten heeft de eerste punten van dit seizoen binnen. De ploeg van trainer Burak Yargan won zaterdag met liefst 4-1 van CSV'28. Tarik Ibrahim was de grote man, hij maakte een hattrick.

Reaal startte de competitie vorige week met een dikke nederlaag bij 's Heerenbroek, maar zette een week later een en ander knap recht. Op eigen veld kwamen de Drontenaren al snel op voorsprong door een goal van Islam Abdelsalam, waarna Reaal in de hele eerste helft de baas was. Toch resulteerde dat niet in een grotere voorsprong. Sterker nog... Het werd op slag van rust gelijk. CSV kwam door een goal van Lars Ewalt langszij, waardoor Reaal weer opnieuw kon beginnen.

Nog voor de rust werd er orde op zaken gesteld. Spits Tarik Ibrahim startte zijn showtje net voor de thee en na de rust werkte hij zichzelf naar een loepzuivere hattrick. De mooiste goal was zijn derde, want met een weergaloos boogballetje zette hij de eindstand op 4-1, een welkome zege voor Reaal. De Drontenaren zijn van de nul.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 21 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 21 uur geleden