Bazar Open Hof - archieffoto
Bazar Open Hof - archieffoto Ā©maartenheijenk.nl

Bazar Open Hof verkoopt loten en streekproducten nu online

Algemeen

DRONTEN - De Bazar Open Hof gaat in de derde week van oktober niet door. Wel heeft de organisatie een vorm gevonden voor een aantal onderdelen. Daardoor is er toch een verloting en gaat ook de verkoop van streeproducten door.

ā€žLokale akkerbouwers en ondernemers zijn ook dit jaar bereid gevonden om voor het goede doel producten te leverenā€, aldus de stichting Bazar Open Hof, ā€žOp het online bestelformulier prijken producen als aardappelen, groente, fruit, kaas, worst en wijn.ā€ De bestellingen kunnen op zaterdag 31 oktober (9 uur) worden afgehaald aan De Dieze 42. 

Verloting

Ook de loten van de verloting zijn online te bestellen. De trekking vindt plaats op zaterdag 31 oktober (21 uur) vanaf kerkcentrum De Ark en is te volgen via een rechstreekse videoverbinding. De hoofdprijs is een fiets.

De opbrengst van de Bazar Open Hof is ditmaal bestemd voor groot onderhoud van de Open Hof en voor spellen voor diverse woonvormen in Dronten, onder andere Triade, Vitree, Omega Groep, Philadelphia Zorg en Coloriet. 

Informatie

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 21 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 22 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 22 uur geleden