Ruud Hendriks
Ruud Hendriks eigen foto Warmonderhof

Training bij Warmonderhof: „Is jouw boerderij kringloopgereed?”

Algemeen

DRONTEN – Aeres Warmonderhof richt haar komende training voor landbouwprofessionals op het ‘kringloopgereed’ maken van het boerenbedrijf: „Wat betekent kringlooplandbouw voor de boer van nu? Hoe zet de veehouder, akkerbouwer of tuinder de eerste stappen naar een toekomstbestendig kringloopbedrijf?”

Komende zaterdag (12 december) is er een themadag aan de Wisentweg in Dronten. Vervolgens zijn er trainingen op de vrijdagen 8 januari, 29 januari en 19 februari.

Ruud Hendriks

Aeres benoemde onlangs bodemkundige Ruud Hendriks tot practor kringlooplandbouw in Dronten. Hij heeft als taak, kennis en ervaring over kringlooplandbouw beschikbaar te maken voor het landbouwonderwijs en ondernemers in de landbouw.

Hendriks leidt de training samen met Frens Schuring, docent biologische melkveehouderij, Frank Verhoeven (zelfstandig adviseur melkveehouderij bij Boerenverstand) en Pieter Wolf, (projectleider Boerderij van de Toekomst).

Update

Woensdag 9 december, 11:03 uur:

Warmonderhof heeft de data gewijzigd. De themadag is op 9 januari, de trainingsdagen op de vrijdagen 29 januari en 19 februari.

.