De acht bewoners kregen gisteren gezelschap.
De acht bewoners kregen gisteren gezelschap. Big Brother

Els uit Dronten zit in Big Brotherhuis, maar wordt wel betrapt

Algemeen

AMSTERDAM - De kijkers van Big Brother maakten gisteren kennis met Els Trollmann uit Dronten. Zij kwam samen met Nick het huis in als extra bewoner. Hun opdracht om dat ongemerkt te doen mislukte.

Tijdens de tv-uitzending van gisteren werd duidelijk hoe de binnenkomst van bewoners Nick en Els is gegaan. Kijkers naar de livestreams wisten dat al, want de tv loopt enkele dagen achter op de rechtstreekse videoverbinding.

Verrassing

Nick en Els slopen midden in de nacht het Big Brotherterrein op. In de tuin ontmoetten de twee elkaar en stelden zich voor. Ze moesten een aantal opdrachten volbrengen en waren pas geslaagd als ze als verrassing zouden aanschuiven bij het ontbijt.

„Nick en Els geven elkaar een zachte high five en Nick gaat aan de slag”, aldus de Big Brotherwebsite. Bij zijn zoektocht naar een sleutel wordt Nick echter betrapt in de slaapkamer. „De groep maakt midden in de nacht kennis met de nieuwe bewoners en uiteindelijk gaat iedereen slapen. De volgende morgen maakt Theo de nieuwelingen wegwijs in het huis.”

Els Trollmann