Andy Houtkamp
Andy Houtkamp eigen foto

Andy Snijdt Hout | Terugblik

Algemeen

(door Andy Houtkamp)

Nee dit wordt geen jaaroverzicht. Maar wel een overzichtje van de laatste weken van 2020. Wat een vreemd jaar hebben we gehad met veel treurnis, eenzaamheid en ellende eigenlijk. Ouderen, maar zeker ook jongeren hebben terecht veel te klagen en doen dat ook. Toch heb ik in de laatste weken van 2020 een paar mooie pareltjes uit onze Drontense samenleving kunnen ontdekken en die wil ik graag met u delen.

Zo maakten kinderen van basisschool De Zonnewijzer kerstkaarten voor De Regenboog. Dit in de categorie van kleine moeite, groot gebaar. De beperkte lichtjesoptocht van de kinderen in West met trekkertjes en skelters was bijna net zo mooi als de in andere jaren prachtige, maar nu helaas afgelaste lichtjesoptocht. 

Maar het mooiste bericht vond ik de actie van de rotaryclub Dronten die 200 kerstpakketten rond bracht naar mensen waarvan men vond dat ze het verdienden. Vaak met verraste en ontroerde blikken bij de ontvangers. Mooi dat een kleine stad daar zo groot in kan zijn. 

Ik wens iedereen uiteraard een enerverend jaar en ik kan maar een ding zeggen: hou je dromen en wie weet komen er ook dit jaar weer een paar uit.

Andy Snijdt Hout

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 7 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 7 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 8 uur geleden