Theo heeft het Big Brotherhuis verlaten.
Theo heeft het Big Brotherhuis verlaten. Ingo Caly

Big Brother: Els heeft haar koffer gepakt en doet heel erg geheimzinnig

Algemeen

AMSTERDAM - De twee genomineerden in het Big Brotherhuis hebben in afwachting van de live-uitzending van vanavond hun koffers gepakt. Els Trollmann uit Dronten doet tegenover haar medebewoners heel geheimzinnig over het feit dat ze met mede-genomineerde René een paar uur is weggeweest en over haar langdurige verblijf in de dagboekkamer.

Theo heeft vandaag het huis uit zichzelf verlaten. Hij gaf als verklaring ‘doodongelukkig’ te zijn. Vanavond wordt duidelijk wie het huis gedwongen moet verlaten.

Even babbelen

Els en René zijn vandaag een paar uur weggeweest. Tegenover hun medebewoners verklaren ze dat ze niks mogen zeggen. Volgens de Big Brother-website praat Els daarna even met René: „We gaan er gewoon wat leuks van maken zegt ze. En ik vond het fijn dat we nog even hebben kunnen babbelen met elkaar, dat vond ik wel leuk. No hard feelings in ieder geval.”

Uiteindelijk zegt de Big Brotherstem dat ze hun koffers moeten pakken. „Els vertelt dat ze tot nu toe alles gedaan wat ze in de planning had. Ze krijgt haar koffer amper dicht en heeft wat hulp nodig. Els vindt het maar k*t”, aldus de site. Daarna worden beiden naar de dagboekkamer geroepen: „Ze zitten daar vrij lang. Daarna mogen ze weer niks zeggen.”

Els Trollmann

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 7 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 8 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 8 uur geleden