Patrick.
Patrick. Ingo Caly

Els uit Dronten zit voor de tweede keer op de wip in Big Brotherhuis

Algemeen

AMSTERDAM - Els Trollmann uit Dronten is voor de tweede keer door haar medebewoners genomineerd om weggestuurd te worden uit het Big Brotherhuis. Tijdens de live-uitzending van donderdagavond wordt duidelijk wie er wordt gekozen: Els of Patrick.

Alle bewoners noemden in de dagboekkamer twee namen. Vijf huisgenoten kozen voor Els: Patrick, Zoey, Nick, Naomi en Julie. „Omdat ik vind dat ze zich te veel afzondert in de hottub”, zo motiveerde Naomi haar keus voor de Drontense. Els nomineerde zelf Patrick en Julie.

Patrick en Julie hadden even veel stemmen. Het betekende dat ‘huismeester’ Liese de beslissende stem had. Zij koos voor de 59-jarige Patrick uit België.

Genieten

Inmiddels zijn de bewoners op de hoogte gebracht van het verloop van de nominatie. Na de mededeling besluiten Els en Patrick besluiten dubbel van hun tijd te genieten. „Komt goed”, zegt Els.

Big Brother wordt elke werkdag om 21.30 uur en elke zaterdag om 18.00 uur uitgezonden bij RTL 5 en Videoland. Elke donderdag is om 21.30 uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire.

Bron: bigbrothernederland.nl.

Els Trollmann

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 5 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 6 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 6 uur geleden