Afbeelding
©maartenheijenk.nl

Reaal wil met team met ‘Dronter gezicht’ zo snel mogelijk naar de derde klasse

Sport

DRONTEN - Reaal Dronten denkt de randvoorwaarden te hebben geschapen om zo snel mogelijk te promoveren naar de derde klasse. Dat moet volgens de club gebeuren met een team met een ‘Dronter gezicht’: „En met een juiste mix van jong talent en ervaren spelers.”

De club heeft besloten een ‘meer prestatief klimaat te creëren’ voor het eerste en tweede elftal en het hoogste jeugdteam: „Daarin zijn flinke stappen gezet.” Vincent Zaal is bestuurslid voetbalzaken. Hij stelt dat er een ambitieuze staf is en dat het trainingsmateriaal verbeterd is.

Ook de medische samenwerking met SMC Flevoland is uitgebreid en verbeterd. „Zo kan gericht worden gewerkt aan de individuele doelen van spelers”, aldus Zaal. Reaal heeft daarnaast geïnvesteerd in de kleding voor van de teams.

Normen en waarden

Voorzitter Wim Bartelds wijst op wat hij de ‘cultuurbewaking’ noemt. „Een speler moet passen bij de ambities, normen en waarden die gelden bij de club.” 

De voorzitter vertelt dat Reaal na een aantal jaren van vacatures een compleet en enthousiast bestuur heeft met een vernieuwende blik: „De komende tijd werken we de nieuwe missie en visie verder uit en worden de leden betrokken bij het vormgeven van de plannen.”

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 21 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 21 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 22 uur geleden