Ontwerp voor het spandoek van Libero'99.
Ontwerp voor het spandoek van Libero'99. eigen foto

Volleyballers van Libero’99 gastvrij onthaald op beachvelden van ASVD Korfbal

Sport

DRONTEN - De volleyballers van Libero’99 kunnen de komende periode gebruik maken van de nieuwe beachvelden van ASVD Korfbal. De volleybalvereniging is zeer goed te spreken over het gastvrije onthaal van de korfbalclub: „Dat is nog eens elkaar helpen!”

Teamsporters tot 27 jaar mogen sinds deze week weer buiten sporten. Volleybal is een binnensport en door de coronamaatregelen is voor volleyballers de beachvariant de enige mogelijkheid om actief te blijven.

Samenwerking

ASVD Korfbal heeft sinds deze zomer een beachkorfbalveld: een zandbak met hekken er omheen, waarop twee volleybalvelden passen. De korfbalclub reageerde zeer positief op de vraag van Libero’99 of een samenwerking mogelijk is.

„Wij mogen hun accommodatie gewoon gebruiken en daarbij de verlichting nog aanzetten ook als het te donker wordt”, aldus Ap de Boer van Libero’99, „Willen ze er iets voor terug? Nee. Helemaal niets!”

Spandoek

Om hun sportvrienden te bedanken laat Libero’99 een spandoek maken: „Want wij willen hen duidelijk maken dat dit zeer gewaardeerd wordt en dat laten we zien aan hun leden en de onze.” Bovendien is toegezegd dat er na de coronatijd gezocht wordt naar een mogelijkheid om de bijzondere samenwerking te vieren.

Beachvelden