Jordy Loerakker bij GymIn aan De Noord in Dronten.
Jordy Loerakker bij GymIn aan De Noord in Dronten. ©maartenheijenk.nl

Gym Inn hoopt snel open te mogen: „Je moet je op je gemak voelen als je hier binnenstapt”

Algemeen

DRONTEN - Aan De Noord in Dronten is sinds januari ‘Gym Inn sport- en lifestylecenter’ gevestigd. De opening is door de coronamaatregelen tot nu toe steeds uitgesteld. „Daardoor hadden we alle tijd om de puntjes op de i te zetten”, zegt bedrijfsleider Jordy Loerakker.

Gym Inn heeft al een vestiging in Lelystad. „We zagen hier mogelijkheden omdat Dronten groeit en omdat ons concept past bij Dronten”, aldus Jordy (23), die al vijf jaar ervaring heeft bij fitnessclubs in zijn woonplaats Dronten, „Bovendien zitten we hier op een hele mooie en toegankelijke locatie: dichtbij het station, heel veel nieuwbouw er omheen, prima parkeergelegenheid.”

Méér dan een sportschool

Gym Inn ziet zichzelf als méér dan een sportschool. Zo zitten er op de eerste verdieping allerlei zelfstandige ondernemers: „Een zonnestudio, schoonheidssalon, kapster, fysiotherapeut en een wenkbrauw- en wimperstudio.”

„Het belangrijkste is dat wij een fijne omgeving willen creëren. Je moet je op je gemak en veilig voelen als je hier binnenstapt”, vertelt Loerakker.

Afbeelding
Bijna één op de tien jongeren in de gemeente Dronten krijgt jeugdzorg 2 uur geleden
4 mei in Dronten.
Wat is er zaterdag te doen? Gamefestival, voorouders, voetbal, dodenherdenking 2 uur geleden
Er is dit jaar geen stembureau in De Meerpaal.
Gemeente Dronten zoekt hulp op stembureaus bij Europese verkiezingen 3 uur geleden