Een vorige editie van de agrarische beurs in Biddinghuizen.
Een vorige editie van de agrarische beurs in Biddinghuizen. Agrotechniek Holland

Agrotechniek en Groentechniek Holland in 2022 gelijktijdig in Biddinghuizen

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - De tweejaarlijkse vakevenementen Agrotechniek Holland en Groentechniek Holland worden volgend jaar gezamenlijk gehouden op het Walibi-evenemententerrein. Dat gebeurt van 14 tot en met 17 september 2022. „Beide beurzen behouden hun eigen identiteit”, benadrukt de organisatie.

Voor Agrotechniek Holland zijn volgens organisator Fedecom tientallen inschrijvingen blijven staan van de vorig jaar geannuleerde agrarische beurs. „Naast het aanbod van duizenden landbouwmachines zullen beproefde beursonderdelen zoals de innovatieprijs Bronzen Sikkel en de diverse paviljoens weer plaatsvinden”, aldus Fedecom.

Groentechniek

Groentechniek Holland is met name bedoeld voor hoveniers, medewerkers van gemeenten, greenkeepers, aannemers studenten en overige professionals in de groensector.

„Naast het aanbod van duizenden machines, apparaten en gereedschappen benodigd voor beheer en onderhoud van de groene openbare ruimte keren beproefde beursonderdelen zoals de innovatieprijs Gouden Klavertje Vier en diverse themapaviljoens terug.”

Traditioneel besteden beide beurzen aandacht aan actuele dossiers via paviljoens, demonstraties en seminars. Voor de komende editie komen ondermeer het stikstofdossier en alternatieven voor fossiele brandstof aan bod.