OVDD-bestuurslid Harry de Jong.
OVDD-bestuurslid Harry de Jong. © AVAQ

OVDD actief aan de slag met veiligheid bedrijventerreinen in gemeente Dronten

Algemeen

DRONTEN - Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) gaat zich intensiever bezighouden met de veiligheid op bedrijventerreinen in de gemeente Dronten. Daarbij werkt de vereniging samen met onder andere de gemeente, brandweer en politie. „Veiligheid maken we ten slotte samen”, zegt bestuurslid Harry de Jong.

Volgens de OVDD zijn veiligheidsinitiatieven vaak van korte duur: „Doordat er van tevoren niet goed nagedacht is hoe dit structureel vorm te geven.” De Jong stelt daarnaast dat overheden vaak over ondernemers praten in plaats van met ondernemers. Het is de reden waarom de OVDD de ondernemers nu actief wil helpen bij veiligheidsvraagstukken.

„Onderwerpen waarbij de OVDD ondernemers kan bijstaan zijn: veiligheidsadvies, ondersteuning bij onderwerpen met betrekking tot onder andere ondermijning, cybercrime, bedrijfsinbraken, overvallen, afpersing en brandveiligheid”, schrijft de ondernemersvereniging in een persbericht. Harry de Jong is daarbij beschikbaar om in gesprek te gaan met ondernemers.