Martijn Timmer - Asv Dronten
Martijn Timmer - Asv Dronten ©maartenheijenk.nl

Oefenwinst voor Swift’64 en Reaal Dronten, gelijkspel voor Asv Dronten

OOSTERWOLDE - Asv Dronten heeft in Oosterwolde 2-2 gespeeld tegen het één klasse hoger uitkomende DOS Kampen. Swift’64 won met 3-0 van het een klasse lager spelende CSV’28 en Reaal Dronten won met 0-6 van VV Hulshorst, dat een klasse hoger speelt.

Het waren vandaag de eerste oefenwedstrijden in de voorbereiding op het seizoen 2021/’22. Asv Dronten kwam op 1-0 door Martijn Timmer. DOS kwam voor rust op gelijke hoogte en kwam na rust uit een penalty op 1-2. Jeroen van der Meer bepaalde de eindstand namens de Drontenaren op 2-2-.

In Swifterbant had Swift’64 veel moeite met het bezoekende CSV’28. De vierdeklasser uit Zwolle hield stand tot de zeventigste minuut. Daarna bepaalden Tom Roskam, Bas van Spronsen en Mike Langius de einstand op 0-3.

Reaal Dronten had geen moeite met VV Hulshorst. Tim Murks, Jelle Zaal en Nordin Hettinga scoorden alle drie twee keer.

Swift’64 - CSV’27 3-0