Mud Masters in Biddinghuizen gaan door: „De vergunning is binnen”

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - „De vergunning is binnen en de voorbereidingen lopen op schema.” Dat meldt de organisatie van Mud Masters. De hindernisloop wordt op zaterdag 25 en zondag 26 september gehouden op het Walibi-evenemententerrein bij Biddinghuizen.

„Er is veel in het nieuws over evenementen en het coronabeleid”, vervolgt de organisatie, „Op ons sportevenement hebben deze laatste ontwikkelingen geen invloed.” Mud Masters is in staat de deelnemers goed te spreiden over het grote terrein.

Adrenalinejunkies

Mud Masters is enthousiast over de locatie in Biddinghuizen: „Het is er eentje voor echte adrenalinejunkies. Bij het waterpark in het start- en finishgebied vind je de meest spectaculaire waterhindernissen uit de Mud Masters-geschiedenis. De omringende bossen waar het parcours dwars doorheen loopt, maken je kippenvelgevoel compleet. Elke kilometer die je bikkelend aflegt, brengt je een stap dichter bij dat lekkere koude finishbiertje op het bruisende festivalterrein!”

De voorverkoop is volop bezig en Mud Masters gaat er van uit dat het ook dit jaar snel uitverkocht is: „Bereid jullie voor op nieuwe hindernissen, nieuwe routes, een gloednieuw finishshirt en natuurlijk heel veel modder!”

.

DeDrontenaar.nl

Tips voor de krant? Stuur een e-mail naar redactie@DeDrontenaar.nl of een WhatsApp naar 06 1938 9571.
Volg DeDrontenaar.nl op Facebook. Abonneer je gratis op ons YouTube-kanaal.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 7 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 7 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 8 uur geleden