De nieuwe kleuren van de Action, zoals ze ook in Dronten zijn toegepast.
De nieuwe kleuren van de Action, zoals ze ook in Dronten zijn toegepast. eigen foto

Action in Suydersee morgen weer open met extra ruimte en zes zelfscankassa’s

Algemeen

DRONTEN - De Action in winkelcentrum Suydersee gaat morgen (zaterdag 28 augustus) weer open voor het publiek. Het winkelvloeroppervlak is met 25% gegroeid en er zijn nu naast drie ‘gewone’ kassa’s ook zes zelfscankassa’s.

Winkelketen Action opende haar vestiging aan Het Ruim in Dronten bijna vijf jaar geleden. „We zijn erg enthousiast over deze locatie en onze klanten in Dronten, vandaar dat we graag deze vernieuwing wilden realiseren”, meldt het bedrijf.

Verruimd

De winkel in Dronten is ruim twee weken gesloten geweest en is in de tussentijd verbouwd, verfrist en verruimd. Action trok een deel van de winkelruimte van de buurman erbij. Hierdoor neemt het winkeloppvervlak toe van 800 naar duizend vierkante meter.

Daarnaast is de entree een stuk opzij geschoven in de richting van het winkelcentrum. Het magazijn en het kantoor zijn naar achteren verplaatst: „Klanten merken daardoor meteen dat het een mooie, grote ruimte is geworden.” De inrichting is vernieuwd in wit, blauw en grijs en er is energiezuinige led-verlichting aangebracht.

Kassa’s

In totaal zijn er vanaf morgen negen kassa’s, waarvan zes zogenoemde zelfscankassa’s: „We hebben dit eerder getest bij andere filialen en dat toonde aan dat met name klanten met een beperkt aantal artikelen hier heel graag gebruik van maken. Zij hoeven niet in de rij te wachten bij de kassa.”

„Deze nieuwe winkel is dus vanaf morgen weer open en helemaal klaar voor een mooie toekomst in Dronten”, aldus een woordvoerder van Action.

.


De Action gaat morgen weer open. (foto: ©maartenheijenk.nl)