Roeland Veen
Roeland Veen eigen foto Asv Dronten

Voetballen en netwerken in de vroege ochtend bij Asv Dronten en Swift’64

Sport

DRONTEN - De voetbalclubs Asv Dronten en Swift’64 starten met een nieuw initiatief in samenwerking met Almere City FC. Op de donderdagochtend kunnen sponsoren samen voetballen en ontbijten. „Een mooie en nieuwe manier om te kunnen netwerken met voetbal als middel”, aldus Asv Dronten-bestuurslid Roeland Veen.

De 24-jarige ondernemer (Trending Tea) is sinds kort bestuurslid commerciële zaken bij Asv Dronten. Hij speelde in de jeugd in selectieteams en voetbalt nu recreatief in het vierde elftal.

Goed gevoel

Over zijn besluit om bestuurslid te worden zegt Veen: „Ik heb een goed gevoel bij het bestuur en heb binding met de club en met de mensen, de commercie spreekt mij aan en ik vind het mooi om op deze manier ook iets voor de club te kunnen betekenen.”

Roeland Veen wijst erop dat Dronten groeit: „En ik ben ervan overtuigd dat Asv Dronten een mooi netwerk voor ondernemers kan vormen met goede exposure voor bedrijven, maar ook een plek om goed te kunnen netwerken. Daar wil ik samen met het bestuur en de enthousiaste mensen van de commerciële commissie graag vorm aan gaan geven.”