Archieffoto
Archieffoto ©maartenheijenk.nl

Reaal Dronten toont herstel met monsterscore tegen Noord Veluwe Boys

DRONTEN - Reaal Dronten heeft zich zaterdagmiddag knap hersteld van het puntenverlies van een week eerder. De Drontenaren lieten niets heel van Noord Veluwe Boys en wonnen met 8-0.

Het gelijkspel bij ‘t Harde (1-1) was toch een tegenvaller, maar de ploeg liet tegen Noord Veluwe Boys niets aan het toeval over. Vanaf het eerste moment werd de doelman van Noord Veluwe Boys onder vuur genomen en na twaalf minuten was het al raak. Nordin Hettinga opende de score en daarmee ook een doelpuntenfestijn. Taha Fawzi was even later al goed voor de 2-0 en door treffers van Gio Wegman en Jelle Zaal stond het na 25 minuten al 4-0.

Nog eens vier goals
Daar bleef het niet bij, want Reaal pakte flink door. Zaal completeerde nog voor de rust zijn hattrick, om na de rust toe te zien hoe ook Wegman zijn totaal opvoerde naar drie. Daarmee liet hij een eindstand van 8-0 noteren en daarmee gaf Reaal uitstekend antwoord op het puntenverlies van een week eerder.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 16 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 17 uur geleden