BAS Voetbal
BAS Voetbal ©maartenheijenk.nl

BAS puntloos onderaan, Swift komt niet verder dan gelijkspel

BIDDINGHUIZEN/SWIFTERBANT - BAS is er zaterdag niet in geslaagd om de eerste punten van het seizoen bij te schrijven. De formatie van trainer Arjen Bredewolt ging met 2-0 onderuit bij Rouveen. Competitiegenoot Swift’64 speelde doelpuntloos gelijk tegen Oene.

Het is voor BAS voorlopig geen lekker seizoen. In de voorbereiding en de beker wisten de Biddinghuizenaren alleen te winnen van ESC (2-1), verder werd er liefst zeven keer verloren. In de competitie gaat het nog niet veel beter, want afgelopen week begon BAS de competitie met een nederlaag tegen VIOS Vaassen (2-4).

Ditmaal lukte het opnieuw niet om te winnen. Op bezoek bij Rouveen stond de ploeg binnen de kortste keren op achterstand en nog voor de rust werd de schade groter: 2-0. Na rust liet de thuisploeg BAS aan de bal, maar tot echte kansen kwam die ploeg vervolgens niet.

Zo staat BAS na twee wedstrijden onderaan, samen met Zwolsche Boys. De Zwollenaren zagen zaterdag echter hun wedstrijd gestaakt worden vanwege een blessure, waardoor zij nog de kans hebben om BAS op een achterstand te zetten.

Swift gelijk

Swift kon de bliksemstart van vorige week geen vervolg geven, onder andere omdat het te kampen had met de nodige blessures. Swift en Oene maakten er in Swifterbant geen spektakelstuk van en het eindigde dan ook zoals het begon: met 0-0.

Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 14 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 15 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 15 uur geleden