Weg naar Harderwijk is alweer open: nachtafsluitingen deze week niet meer nodig

Algemeen

HARDERWIJK - De afsluiting van de N302 tussen Harderwijk en Flevoland heeft slechts één weekeinde geduurd. De werkzaamheden bij de Veluwmeerbrug tussen de Harderhaven en Harderwijk verliepen voorspoedig, meldt de provincie Flevoland. De aangekondigde nachtafsluitingen van de rest van deze week komen te vervallen.

De afsluiting van dit weekeinde zorgde voor enige verkeersoverlast, onder andere voor burgemeester Jean Paul Gebben (zie video). Ondanks de weersomstandigheden werden de werkzaamheden door inzet van extra personeel en machines binnen één weekeinde uitgevoerd.

Ongelijkvloers 

Aan de zijde van de provincie Flevoland wordt gewerkt aan de ombouw van de rotonde Ganzenweg - Knardijk tot een ongelijkvloerse kruising. Daarvoor is de aangrenzende Veluwemeerbrug dit weekeinde aangepast. Ook vond er groot onderhoud plaats.

De komende periode zijn er afrondende werkzaamheden bij de Veluwemeerbrug. Daarnaast wordt er gewerkt bij de rotonde Ganzenweg - Knardijk. „Het verkeer hoeft niet om te rijden, maar kan hinder ondervinden van de werkzaamheden in de vorm van een aangepaste maximumsnelheid en extra reistijd”, aldus de provincie.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 21 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 22 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 22 uur geleden