VIDEO | ASVD sleept zege voor de poorten van de hel weg: ā€žHet was hard vechtenā€

DRONTEN - ā€žLekker! Heerlijk!ā€ Joram Oosterom van ASVD Korfbal is opgelucht na de eerste overwinning van het seizoen. In Kampen worden de punten voor de poorten van de hel weggesleept. ā€žHet was hard vechtenā€, erkent Oosterom.

Tegen het eveneens nog puntloze DOS Kampen lijken de Drontenaren voor rust enigszins onder de indruk van de derbysfeer. Vlak voor rust loopt de thuisploeg uit en halverwege kijkt de equipe van coach Brenda Voortman tegen een 11-8 achterstand aan.

Na rust gaat ASVD erop en erover. De kleine marge wordt daarna niet meer weggegeven. Eindstand: 18-20.