Afbeelding
Couleur

Andy Snijdt Hout | Geniet van de natuur, de vogels en de bomen

Algemeen

(door Andy Houtkamp)

Toen ik mij achter mijn toetsenbord plaatste om een column voor De Drontenaar te gaan schrijven vroeg ik mij even af waar ik het over wilde hebben. Niet dat ik geen onderwerpen had, de keuze was reuze.

Zoals de vreemdheid van ons mensen dat wij, als er een tas gratis weggeven wordt bij de opening van de Vomar, in de rij gaan staan die zo lang is dat we bij de Jumbo naar binnen kunnen kijken.Het onbegrip bij mij dat niet iedereen zich laat vaccineren en op die manier er voor zorgt dat we minder de gevolgen van de pandemie voelen.

Ik keek naar buiten en wist het. Ik zag de prachtige rood-bruine bladeren, de mooie donkere wolken met af en toe een zonnestraal er doorheen. Ik dacht aan een van die prachtige bossen in en om Dronten waar ik de afgelopen weken gewandeld heb met mijn lief en ik wist het op dat moment, het is herfst geworden. Wat ben je mooi in deze kleuren. Alsof er een nieuwe garderobe door de natuur gekocht is in Batavia-stad.

Dus mensen, als je op het punt van klagen staat, trek er op uit. Geniet van de natuur, de vogels en de bomen. En als we Glasgow, de topconferentie over milieu, mogen geloven kan dat nog maar ongeveer 150 jaar, dus schiet op!

Andy Snijdt Hout

.

DeDrontenaar.nl

Tips voor de krant? Stuur een e-mail naar redactie@DeDrontenaar.nl of een WhatsApp naar 06 1938 9571.
Volg DeDrontenaar.nl op Facebook. Abonneer je gratis op ons YouTube-kanaal.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 22 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 23 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 23 uur geleden