De C&A in Dronten.
De C&A in Dronten. ©maartenheijenk.nl

C&A in Dronten gaat op 11 juni dicht: „Slechte bedrijfseconomische resultaten”

Algemeen

DRONTEN - „De reden van de sluiting is het slechte bedrijfseconomische resultaat in combinatie met de matige commerciële toekomstprognose van dit filiaal.” Dat meldt een woordvoerder van C&A over de sluiting van de vestiging in winkelcentrum Suydersee.

Het bedrijf spreekt over ‘een weloverwogen besluit’. De winkel in Dronten sluit per 11 juni: „De laatste verkoopdag maken wij op een later moment bekend.”

Over de gevolgen voor de medewerkers meldt de winkelketen: „Het sluiten van filiaal Dronten heeft geen gedwongen consequenties voor het personeel.”

Relevant blijven

C&A schrijft over de achtergrond van de beslissing: „Met 110 winkels in Nederland is het beheren van de winkelportfolio een vast onderdeel van ons werk, waarbij regelmatig op basis van prestaties en markttrends beslissingen worden genomen om relevant te kunnen blijven voor onze klant,”

Het bedrijf zegt zich op andere plekken in het land te blijven ontwikkelen. Daarbij noemt C&A een nieuw winkelconcept en investeringen in service aan de klant, marketing en nieuwe collecties.