Opgroeicafé Swifterbant

Algemeen

Het Opgroeicafé gaat weer van start! Op vrijdag 4 februari zijn ouders/verzorger van kinderen tot 4 jaar welkom in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant en op dinsdag 8 februari in FlevoMeer Bibliotheek Dronten. Het Opgroeicafé is bedoeld om ervaringen, tips en verhalen met elkaar uit te wisselen. Het Opgroeicafé is van 10.00 tot 11.30 uur en is gratis te bezoeken. De organisatie van het Opgroeicafé bestaat uit FlevoMeer Bibliotheek en De Meerpaal Welzijn.

Persbericht Flevomeer Bibliotheek

Winterzoekspel
Om de start extra leuk te maken, organiseren we tijdens het eerste Opgroeicafé een Winterzoekspel. Ga in de bibliotheek op zoek naar alle afbeeldingen die te maken hebben met de winter. Gevonden? Schrijf de letters op en als je alle afbeeldingen gevonden hebt, ontstaat er een woord. Spelen jullie mee?

Opgroeicafé Swifterbant: elke 1e vrijdag van de maand van 10.00 – 11.30 uur.
Opgroeicafé Dronten: elke 2e en 4e dinsdag van de maand van 10.00 – 11.30 uur.

Informatie en ervaringen delen

Het Opgroeicafé is een plek waar ouders/opvoeders elkaar ontmoeten, ervaringen delen en informatie ontvangen op het gebied van opvoeden en opgroeien. In een ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee, is iedereen van harte welkom. Neem je kind gerust mee. Er is speelgoed aanwezig en er zijn mooie prentenboeken om voor te lezen of te lenen. Aanmelden is niet nodig.