Tafelronde 168 houdt ‘dorpsfeest’ in De Meerpaal voor Betty Dekker Fonds

Algemeen

DRONTEN - Serviceclub Tafelronde 168 houdt op zaterdag 23 april (20:30 uur) een feest in De Meerpaal. Doel is het inzamelen van geld voor het Betty Dekker Fonds.

Er zijn deze avond optredens van coverband Unite. Zij nemen een volle vrachtwagen met speciale effecten mee. De radio-dj’s Menno de Boer (Radio 538) en Barry Paf (100% NL) zorgen voor een mix met klassiekers en top-veertighits. DJ the Vision sluit de avond af met een aantal klassieke stampers. Ook zijn er voedseltrucks.

„We hebben bewust gekozen voor een gevarieerd genre waardoor het leuk is voor zowel jong als oud”, aldus voorzitter Theo Hogendoorn van Tafelronde 168, „Het wordt écht een dorpsfeest waar een breed publiek op af komt. De Meerpaal is hiervoor de perfecte locatie.”

Betty Dekker Fonds

De opbrengst gaat naar het Betty Dekker Fonds. Dit fonds zet zich in voor gezinnen, specifiek in Dronten, die het financieel moeilijk hebben. „Het fonds kan met een kleine gift al een bijzondere verlichting betekenen. Door de huidige actualiteiten wordt hier helaas steeds vaker een beroep op gedaan”, leggen de organisatoren van de avond uit.

„Met het organiseren van dit feest hopen wij een mooi bedrag op te halen en op veel plekken in Dronten iets te kunnen betekenen”, besluit Tafelronde 168.

Afbeelding
Andy Snijdt Hout | Wat is dit toch een leuk feest 6 uur geleden
Afbeelding
Wat is er zondag te doen? Darttoernooi, Igor Popov, Wereldlichtjesdag 6 uur geleden
Afbeelding
Polderleven in Beeld | De torens van Dronten 7 uur geleden