Afbeelding
Foto: eigen foto stichting Participatie Wisentbos.

Brug tussen Warmonderhof en Wisentbos krijgt ‘tweede leven’

Algemeen

DRONTEN - Wandelaars kunnen weer veilig over de brug tussen het Wisentbos en Warmonderhof. Vrijwilligers van de stichting Participatie Wisentbos en stichting Warmonderhoef voerden het onderhoud uit, zodat de brug nu weer veilig is.

De aanslag op de brug is verdwenen en vervolgens is de brug voorzien van een nieuw dek. Daarnaast is het bruggenframe opnieuw in de lak gezet en er zijn nieuwe liggers en dekplanken aangebracht. “Deze liggers en dekplanken komen uit het circulaire circuit, ze krijgen een tweede leven”, meldt Stichting Participatie Wisentbos. 

Sponsoren

Het schoonmaak- & verfmateriaal is geschonken door Doe het zelf Outlet- Dronten. Een zelfde schenking van onder andere het circulaire hout kwam van Dura Vermeer & Meerdink Bruggen en Knipscheer Infrastructuur. Ook werd technische deskundigheid toegevoegd aan de groep in de vorm van een uitvoerder van Dura Vermeer. “Wij kunnen nu trots melden dat het weer veilig is. De brug was al jaren in het slop geraakt en gaat nu weer een tweede leven beleven.”