Afbeelding
Foto: De Meerpaal

‘Bomvol’ programma in De Meerpaal: ruim 90 voorstellingen

Algemeen

DRONTEN - De Meerpaal presenteert een bijzonder vol theaterprogramma voor het komende seizoen. In totaal staan er ruim 90 voorstellingen gepland. “Ik ben heel trots op het programma”, stelt Robin Wever, theatermarketeer bij De Meerpaal. 

Een greep uit het programma laat zien dat Richard Groenendijk, Pieter Derks, Waylon, Plien & Bianca en Herman van Veen naar Dronten komen. Maar ook Ernst, Bobbie en de rest en Candy Dulfer maken de reis naar Dronten. “Ondanks alle uitdagingen is het programma zeer divers en gebalanceerd. Er is voor elke bezoeker wel iets moois te vinden”, weet Wever. 

Meerpaalpas

De kaartverkoop is inmiddels gestart, oud-Meerpaalpashouders kregen afgelopen week al exclusief toegang tot de voorverkoop. Daarnaast houdt deze groep de bioscoopkorting. “En het theater heeft komend seizoen een aantal leuke verrassingen voor ze in petto.”

Open dag

In september wordt er een Meerpaal-brede open dag gehouden. Daarmee wordt het nieuwe seizoen feestelijk ingeluid. Meer informatie over dit evenement volgt op een later moment, zo meldt De Meerpaal.