Josje Waagmeester.
Josje Waagmeester. Foto: Eigen foto

‘Samen bouwen aan Dronten geeft energie’

Algemeen

DRONTEN - Josje Waagmeester (38) is door Stichting Dronten Marketing aangesteld als parttime marketeer. Zij vertegenwoordigt deze stichting en het merk Dronten Geeft Je De Ruimte. Wie is Josje?

“Ik ben Josje Waagmeester, woonachtig in Dronten en samen met Ruud Woltjer trotse ouders van zoon Mick (3). Eind juli verwachten we ons tweede kindje. Ik heb een passie voor het verbinden van merken en communicatie, ben de afgelopen tien jaar actief geweest binnen het marketing- en communicatievak. Deze rol is deels nieuw voor me, maar samen bouwen aan Dronten geeft me energie.”

Ben jij nu dé marketeer van Dronten?
“In mijn rol als marketing coördinator vertegenwoordig ik de stichting en het merk Dronten Geeft Je De Ruimte. Mijn focus ligt op het op de kaart zetten van Dronten, want we hebben zoveel te bieden. Niet alles is voldoende zichtbaar, daarom is het doel om de naam en bekendheid van Dronten te versterken.”

Wat ga je precies doen?
“De gemeente en de werkgroep hebben gewerkt aan een solide basis voor Dronten Marketing. Aan mij om dat zichtbaar te maken en verder te ontwikkelen. Dronten Marketing is van, voor en door Drontenaren. Ik hoop met verschillende doelgroepen diverse samenwerkingen aan te gaan. Met als doel om het unieke verhaal en de trots van Dronten uit te dragen.”

Waar liggen de kansen voor Dronten?
“Ik geloof in het bundelen van krachten, efficiënt samenwerken met een gezamenlijk doel. Zo werk je aan meer bereik. We mogen ook best trotser zijn op wat onze gemeente te bieden heeft en dit uitdragen. Dat inspireert.”

“We zetten het merk en platform Dronten Geeft Je De Ruimte ook in om de kwaliteiten en activiteiten van de huidige bewoners te benadrukken. Hierin zijn nog vele manieren van samenwerkingen te vinden en te bedenken. Dronten Marketing wil graag een verbindende rol vervullen, met als doel om Dronten beter op de kaart te krijgen.”