Dansles.
Dansles. Foto: eigen foto De Meerpaal

Meerpaal zet deuren ‘wagenwijd’ open voor jonge creatievelingen

Algemeen

DRONTEN - De Meerpaal zet van 13 tot en met 18 juni naar eigen zeggen de deur wagenwijd open voor jonge creatievelingen. Er wordt dan een Snuffelweek georganiseerd, zodat kinderen van 4 tot en met 9 jaar kennis kunnen maken met vele aspecten van kunst. 

Er zijn gratis lessen op het gebied van van muziek, dans, beeldende kunst en theater. Nieuwe leerlingen kunnen vrijblijvend aan deze lessen meedoen. “En voor wie na deze week nog niet zo goed weet welke cursus hem of haar nu het allerleukste lijkt, starten we ook komend jaar weer met het Snuffelrondje”, vertelt Floor Stappers, muziekdocent bij De Meerpaal Academie. “Bij deze cursus ontdekken de kinderen binnen 8 lessen de verschillende disciplines. Zo staan er lessen kleuterdans, kleutertheater, kleuterkunst en kleutermuziek op het programma.”

Niet alleen voor nieuwe leerlingen is de Snuffelweek een mooie gelegenheid om kennis te maken, ook voor de jongste leerlingen die al een cursus volgen bij De Meerpaal Academie. “We vinden het belangrijk dat er binnen alle disciplines voor alle leeftijden een mooi cursusaanbod ligt. Met deze speciale open lesweek kunnen ouders en kinderen ontdekken welke eventuele vervolgcursussen er zijn, waarbij kinderen verder kunnen ontdekken, doen en leren”, aldus Stappers.