Afbeelding

Ingezonden: Feestelijke dag bij Dorcas Winkel Dronten

Algemeen Ingezonden

DRONTEN - Wat zou dat schilderij van oma waard zijn? Levert dat oude beeldje misschien nog iets op of kan het weg? Heeft u ook zo’n voorwerp waarvan u twijfelt of het nou waardevol of waardeloos is? Kom dan zaterdag 25 juni 2022 naar de Dorcas Taxatiedag in Dronten.

Een erkende taxateur van veilinghuis Vendu Rotterdam beoordeelt tussen 10.00 en 15.00 uur alle meegebrachte voorwerpen. Allerlei soorten objecten zijn welkom. Denk bijvoorbeeld aan een schilderij, vaasje, beeld, boek of servies. Na een grondige bestudering van het artikel laat de taxateur weten wat de waarde is.

Doneren

Het voorwerp kan daarna weer worden meegenomen naar huis, maar het mag ook gedoneerd worden. Dorcas laat het dan veilen om een zo hoog mogelijke prijs voor het voorwerp te krijgen. De opbrengst is bestemd voor het werk van de hulp- en ontwikkelingsorganisatie in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Uiteraard is het ook mogelijk om een deel van de opbrengst te doneren.

 

De Dorcas Taxatiedag wordt gehouden in de Dorcas-winkel aan De Dieze 30 in Dronten. Deelname aan de taxatie kost 2,50 euro per voorwerp met een maximum van 10 euro. Opgave is niet nodig.


Boekenmarkt en stuntacties

Op deze dag is er ook een uitgebreide boekenmarkt, waar voor heel weinig geld een ruim assortiment wordt aangeboden. Hiermee kunnen bezoekers een slag slaan voor veel leesplezier in de zomerperiode. Daarnaast zullen er diverse andere stuntaanbiedingen in de winkel te vinden zijn. Aan acties voor de kinderen is ook gedacht.
Het belooft een bijzonder feestelijke dag te worden in de Dorcaswinkel.

Meer informatie is te vinden op www.dorcas.nl/winkels/dronten.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 5 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 5 uur geleden