Rianne Jacobs-Schouten met de bijbehorende bokaal.
Rianne Jacobs-Schouten met de bijbehorende bokaal. Foto: Kristian Krijgsman

Rianne Jacobs-Schouten Flevolands zakenvrouw van het jaar

Algemeen

DRONTEN/BIDDINGHUIZEN - Rianne Jacobs-Schouten is vrijdagavond uitgeroepen tot Flevolands Zakenvrouw van het Jaar in de categorie MKB. De in Biddinghuizen woonachtige Jacobs-Schouten werd gekozen uit een groep van drie genomineerden. 

Jacobs-Schouten is eigenaresse van dTLS. Online Marketing uit Dronten, sinds kort gevestigd aan De Oude IJssel. Met haar bedrijf houdt ze zich bezig met onder andere Google Ads Beheer, Google Ads Audit en worden er trainingen gegeven. ‘Een SEA-bureau zonder blabla’, staat pontificaal op de site van het bedrijf. 

De Biddinghuizense ontving de prijs na een zorgvuldige procedure, waarin ze onder andere een pitch training, een fotosessie en een interview met Omroep Flevoland moest afleggen. Tijdens een feestelijke avond in het congrescentrum van de Floriade in Almere bleek Jacobs-Schouten de winnares.

De verkiezing Flevolands Zakenvrouw van het Jaar wordt sinds 2012 georganiseerd door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen. Het doel is om vrouwen zichtbaar een podium te geven.

!