VSBfonds houdt spreekuur voor financiering sociale projecten

Algemeen

DRONTEN - Heb je een mooi plan voor een sociaal initiatief in Flevoland, maar geen geld? Dan zitten verschillende regio-adviseurs van VSBfonds donderdag 7 juli klaar om met jou in gesprek te gaan via een online spreekuur. Het fonds zoekt specifiek naar sociale initiatieven die ervoor zorgen dat mensen actief mee kunnen doen.

Het online spreekuur is met name voor mensen met ideeën die zich richten op het meedoen van mensen in de samenleving, zodat niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Denk aan projecten die mensen helpen zichzelf te ontwikkelen. En aan projecten die gericht zijn op het versterken van buurten en wijken waarbij mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten. Voorbeelden zijn ontmoetingsplekken in de wijk of buurt zoals een buurthuis, speeltuin of tuin. 

Initiatiefnemers kunnen hun plan of idee omschrijven in tien regels en het mailen naar het VSBfonds. Op basis daarvan wordt de uitnodiging voor een gesprek verstuurd. Dit gesprek vindt plaats ergens tussen 10.00 en 17.00 uur. 

!