Afbeelding
Foto: Grote Clubactie

Grote Clubactie: 14 verenigingen uit Dronten doen mee

Algemeen

DRONTEN - Er gaan dit jaar veertien verenigingen uit de gemeente Dronten loten verkopen voor de Grote Clubactie. Vanaf aankomende zaterdag is het toegestaan om loten te verkopen. Tachtig procent van de opbrengst gaat rechtstreeks naar de clubs. 

De Grote Clubactie bestaat dit jaar 50 jaar. “De Grote Clubactie is de grootste, en meest breed gedragen, fondsenwervende actie voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen. Door loten te verkopen, dragen leden actief bij aan het realiseren van hun verenigingsdoelen”, stelt de Clubactie. Een lot kost drie euro, die je contant kunt afrekenen, via een machtiging of via een QR-code op het verkoopboekje. Ook kunnen de verkopers via een eigen verkooppagina een verkooplink delen via WhatsApp. 

In Dronten gaan atletiekvereniging Flevo Delta, GYJATU DRONTEN, ASVD-Budo, MHC Flevoland, K.V. Flevoland, Survivalrun Vereniging Dronten en Rugby Club Dronten loten verkopen. In Swifterbant doen Zuiderzeezwemmers, Swift’64 voetbal, Swift’64 afd. handbal en Swift’64 gymnastiek dat, terwijl in Biddinghuizen BAS Voetbal, BAS Badminton en BAS Basketbal loten aan de man gaan brengen.