De Open Hof in Dronten.
De Open Hof in Dronten. Foto: ©maartenheijenk.nl

Vanaf vandaag in de Open Hof: de traditionele Bazar

Algemeen

DRONTEN - De Open Hof is dit weekend decor voor de traditionele Bazar. De 39ste editie begint vrijdag om 14.00 uur en wordt zaterdag om 20.00 uur afgesloten met de ‘Grote Verloting’. 

Gedurende beide dagen is er van alles te koop. Van meubelen, boeken en kleding tot bloemen en streekproducten. Ook zijn er allerlei activiteiten. Vrijdagavond vanaf 19.00 uur is de dienstenveiling en een dag later vindt er een grote verloting plaats. “Er zijn wederom vele mooie prijzen te winnen en de opbrengst gaat naar het goede doel. Dit jaar is de Grote Verloting digitaal ingericht via Lotify. Via deze link kunt u uw loten kopen. De loten worden automatisch naar u toe gemaild”, zo meldt de organisatie. 

Goede doel

De opbrengst van de Bazar gaat voor een deel naar het Toon Hermans Huis in Dronten. Het Toon Hermans Huis biedt mensen die te maken krijgen met kanker ondersteuning in alle fasen van het ziekteproces. De deur staat altijd open voor iedereen die kanker heeft, of heeft gehad, partners, kinderen, familie, vrienden en nabestaanden. Het andere deel gaat naar de Protestantse Gemeente Dronten.

Afbeelding
Andy Snijdt Hout | Wat is dit toch een leuk feest 7 uur geleden
Afbeelding
Wat is er zondag te doen? Darttoernooi, Igor Popov, Wereldlichtjesdag 7 uur geleden
Afbeelding
Polderleven in Beeld | De torens van Dronten 8 uur geleden