Afbeelding
Foto: Coloriet

Bestuurder Aukje Reinders verlaat zorgorganisatie Coloriet

Algemeen

DRONTEN - Aukje Reinders vertrekt met ingang van 1 januari als voorzitter van de Raad van Bestuur van Coloriet. Reinders is sinds 1 juli 2015 bestuursvoorzitter van de zorgorganisatie, die zorg, behandeling en ondersteuning biedt aan ouderen in Dronten, Lelystad en Zeewolde. 

Reinders gaat een nieuwe stap zetten in haar loopbaan. Ze roemt de samenwerking die ze de afgelopen jaren heeft ervaren. “Ik heb me met veel plezier en toewijding ingezet voor Coloriet, voor alle zorgprofessionals, vrijwilligers, bewoners en cliënten in de wijkzorg en woonzorglocaties”, zegt ze. “Dit heb ik kunnen doen dankzij de samenwerking met allen binnen én buiten Coloriet. Die samenwerking is goud waard omdat wij met elkaar altijd onze missie ‘Samen kleur geven aan het waardevolle leven van onze bewoners en cliënten’ centraal stellen.”

Onder leiding van de scheidend bestuursvoorzitter is er binnen de organisatie van Coloriet een strategische koers tot 2025 tot stand gekomen. Ook bouwde ze mee aan Woonzorg Flevoland. De komende periode zal de Raad van Commissarissen de werving van een nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur in gang zetten.