Afbeelding
Foto: Wouter Foppen

Schrijfcafé gaat over ‘De wijsheid van de witte wolf’

Algemeen

DRONTEN - In een kleine groep je laten inspireren door het boek De wijsheid van de witte wolf, dat kan maandag 10 oktober van 10.30 tot 12.30 uur in het Schrijfcafé in de bibliotheek van Dronten. De kosten om mee te doen bedragen vijftien euro per persoon. “Neem wel je eigen pen en papier mee”, meldt de organisatie. 

De wijsheid van de witte wolf, geschreven door Long en Schweppe, is een boek over de innerlijke stem en over hoe onze blik de wereld om ons heen kleurt. Elk hoofdstuk begint met een volkswijsheid, gevolgd door tips waarmee we de beleving van onze wereld kunnen sturen. Iedereen kijkt anders tegen de omgeving aan. “In dit Schrijfcafé gaan we op zoek naar onze eigen beelden van vrijheid en zekerheid en hoe deze beelden ons leven beïnvloeden”, zo luidt de uitnodiging. 

Je hoeft het boek niet gelezen te hebben en je hoeft ook geen talent voor schrijven te hebben om mee te doen, zo wordt ook nog gemeld. Het enige dat je nodig hebt is een pen, papier ‘en de zin om even stil te staan bij wat je zelf denkt en ziet’. Kaarten voor het Schrijfcafé zijn te koop aan de balie van de bibliotheek of via www.flevomeerbibliotheek.nl.