Afbeelding
Foto: VVN

VVN komt met opfriscursus voor inwoners van gemeente Dronten

Algemeen

DRONTEN - Veilig Verkeer Nederland (VVN) komt op 15 en 22 november naar De Open Hof in Dronten voor een zogeheten opfriscursus. De cursus heeft een informatief karakter en is geen examen.

‘In de afgelopen jaren is het weggebruik flink veranderd’, schrijft VVN. ‘Zo maken nieuwe typen vervoersmiddelen zoals de e-bike gebruik van de weg, zijn er nieuwe verkeersregels gekomen en zijn verkeerssituaties ingewikkelder geworden’. 

Tijdens de opfriscursus worden de aanwezigen in 2 uur bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen, waardoor ze in de toekomst veilig aan het verkeer kunnen blijven deelnemen. Een gecertificeerde voorlichter van VVN heeft de leiding over de bijeenkomsten. ‘Er is alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen. De cursus wordt uitgevoerd op verzoek van de gemeente Dronten’, meldt VVN nog. 

De eerste bijeenkomst is op 15 november van 19.30 tot 21.30 uur. De tweede bijeenkomst is een week later, 22 november, eveneens van 19.30 tot 21.30 uur. Deelname is gratis, maar aanmelden moet wel. Dit kan via www.vvn.nl/agenda of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl onder vermelding van VVN Opfriscursus Dronten. In de e-mail wordt gevraagd om naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer.