De groep fietsers.
De groep fietsers. Foto: Ben Eekhof

Dronten Marketing start samenwerking met groep wielrenners

Algemeen

DRONTEN - De stichting Dronten Marketing heeft een samenwerking gesloten met de wielrenners van Happy Cycling. Zij rijden rond in nieuwe wielerkleding waarin de huisstijl van Dronten Geeft Je De Ruimte is opgenomen.

Naast de herkenbaarheid op de weg leveren de wielrenners ook hun bijdragen op social media en desgewenst in marketinguitingen van Dronten Marketing. “Een mooie samenwerking tussen Dronten Marketing en de sporters”, zegt Josje Waagmeester van de stichting Dronten Marketing. “De wielrenners zijn onze ambassadeurs en dragen samen met Dronten Marketing uit hoe mooi fietsen in onze gemeente is.” Ook wielercentrum LeisureWorld en KWOOT-communicatie zijn aangehaakt als samenwerkingspartner van Happy Cycling.

Plezier bovenaan

Happy Cycling bestaat uit een groep van vijftig recreatieve wielrenners. Zij rijden wekelijks in wisselende samenstellingen afstanden van 60 tot 150 km of soms zelfs meer. Met name in Flevoland, maar vaak ook daarbuiten. Plezier in het samen fietsen staat daarbij bovenaan, snelheid en afstand worden in overleg bepaald door de groep.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 5 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 5 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 6 uur geleden