Afbeelding
Foto: Wierd Massink

Gratis workshops Positieve Gezondheid in Dorpsboerderij

Algemeen

DRONTEN - In de Dorpsboerderij aan de Wisentweg in Dronten start dinsdag 6 december een reeks creatieve workshops. Deelnemers kunnen aan de hand van diverse werkvormen aan hun Positieve Gezondheid werken. 

Positieve Gezondheid is een benadering die betekenisvol leven nastreeft. De nadruk ligt op veerkracht en niet op de eventuele beperkingen. Tijdens drie workshops gaan de deelnemers gericht aan de slag met persoonlijke doelen. De workshops zijn gezellig en betekenisvol. Deelnemers ontvangen gratis het boek de Gelukstafel, dat geschreven is door Janet Turkstra, oprichter van Vraagelkaar, en een werkboek. Daarnaast kunnen deelnemers aanvullend gebruikmaken van de online modules op Vraagelkaaracademie of van een-op-een coaching. 

“Ik ervaar nu meer vriendschap en steun. Ik voel me blijer en positiever en geef mijn leven een hoger cijfer dan een jaar geleden”, vertelt een van de deelnemers aan eerdere workshops. 

De workshops worden gegeven op 6 en 20 december en op 3 januari. De start is in alle gevallen om 10.00 uur, het programma duurt tot 12.30 uur. Deelname is kosteloos voor inwoners van gemeente Dronten. Aanmelden is vereist en kan via Vraagelkaar.nl, vraag@vraagelkaar.nl of via 0321-314803.