De jongeren.
De jongeren. Foto: Eigen foto

Dronter jongeren voor ‘werk aan jezelf ervaring’ naar de sneeuw

Algemeen

DRONTEN - Jongeren van het Chillpoint en het ervaringscafé in Dronten hebben elkaar gevonden voor een zogeheten ‘werk aan jezelf ervaring’ naar de sneeuw. De Dronter jongeren werken samen om de helft van deze reis te bekostigen. 

De ervaring komt voort uit een samenwerking tussen de jongeren en Live Your Dream Foundation (LYDF). LYDF zet zich al 12 jaar in voor chronisch zieke jongeren en jongeren die gedurende hun ontwikkeling heftige problemen hebben gekend die hen heeft getekend. Aan de weerstand die ze daardoor hebben opgebouwd, wordt tijdens deze ‘werk-aan-jezelf’ reis gewerkt. Deze Snow Experience vindt plaats eind februari.

Tien jongeren hebben zich aangemeld en zijn inmiddels begonnen met de uitdaging om de helft van de kosten bijeen te brengen. Voor de andere helft is het bestuur van LYDF op zoek naar sponsoren. “Een deel is al gelukt, maar we hebben nog meer nodig”, aldus initiator Olaf Oosterman, die nadrukkelijk meldt dat het mogelijk is om hoofdsponsor of naamgever te worden. 

Belangstellenden kunnen contact opnemen via secretaris@lydfoundation.com of door te appen naar nummer 06-27091000.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 8 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 8 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 9 uur geleden