Vincent Schuurman van Flestic en Piet Bleeker (Vrienden van Hospice Dronten) tonen de nieuwe collectebussen.
Vincent Schuurman van Flestic en Piet Bleeker (Vrienden van Hospice Dronten) tonen de nieuwe collectebussen. Foto: Hennie Joesten

Flestic schenkt Hospice Dronten nieuwe collectebussen

Algemeen

DRONTEN - De collectebussen die voorgaande jaren werden gebruikt waren aan vervanging toe. Daarvoor klopte Piet Bleeker (Vrienden van Hospice Dronten) aan bij Flestic. Dit Drontense bedrijf vervaardigt immers flacons voor velerlei toepassingen. Peter Westveer en Vincent Schuurman van Flestic reageerden enthousiast en schonken 200 flacons, vervaardigt uit gerecycled kunststof, die met enkele aanpassingen nu dienst kunnen doen als collectebus.

De collecte voor Hospice Dronten staat gepland in de week van 24 t/m 29 april. Inmiddels hebben zich hiervoor al zo’n 90 collectanten aangemeld, maar er zijn dus 200 collectebussen. Vandaar de oproep voor nieuwe collectanten. Voor wie zich wil inzetten voor het behoudt van het hospice in Dronten en daarvoor een of meerdere straten voor zijn of haar rekening wil nemen kan zich aanmelden via pr@hospice-dronten.nl of margriet@vanwoerdenflevo.nl.