Afbeelding
Foto: Pixabay

Kunstenaars gezocht voor atelierroute

Algemeen

DRONTEN - De Open Atelier Route voor beeldend kunstenaars uit de gemeente Dronten, Swifterbant  en Biddinghuizen en Ketelhaven wordt gehouden op
zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 van 10.30 tot 17.30 uur. Om dat tot een succes te maken, zoekt de organisatie deelnemende kunstenaars.

Amateur en (semi) professionele kunstenaars openen die dagen hun atelierdeuren. Er zijn verschillende disciplines zoals schilderen, beeldhouwen, fotografie, keramiek, sieraden en nog veel meer. Kunstenaars kunnen zich daarvoor vanaf 1 april tot 31 mei opgeven via de website: www.atelierroutedronten.nl

Bezoek de kunstenaars van de Open Atelier Route Dronten 2023 en maak kans op een tegoedbon van € 250,00 voor de aanschaf van een kunstwerk naar keuze van een van deelnemende kunstenaars. Vul bij ieder atelierbezoek een bon in. Hoe meer ateliers je bezoekt des te groter is de kans om een mooi kunstwerk te mogen uitzoeken. Notaris Mr. H. Nieuwdam uit Dronten trekt uit alle ingevulde bonnen een winnaar.

Vanaf 5 september is er een overzichtexpositie in de Meerpaal waarvan iedere deelnemende kunstenaar 1 representatief werk te zien is zodat bezoekers van daaruit een keuze kunnen maken welke ateliers zij willen gaan bezoeken. Daar liggen ook gratis atelierroute boekjes. De meerpaal is op zaterdag 16 en zondag 17 september ook geopend zodat bezoekers dit ook als startpunt kunnen gebruiken.