Afbeelding
Foto: brugmedia.nl

Al meer dan 250 aanmeldingen voor eerste Urban Trail

Algemeen

DRONTEN - Dronten vormt zondag 4 juni  het decor vormen voor de eerste Optisport Urban Trail. De organisatoren van dit sportieve evenement, De Meerpaal en Sport in Dronten, hebben al meer dan 250 inschrijvingen ontvangen en de nieuwe aanmeldingen stromen nog binnen. Deelnemers kunnen zowel wandelend als hardlopend deelnemen aan de Urban Trail. 

De sportievelingen kunnen zich al vanaf 13.00 uur melden bij de wedstrijdtafel, waar zij hun startbandje kunnen ophalen, eventuele bagage kunnen afgeven en kunnen beginnen aan een warming-up om zich klaar te maken voor de uitdaging die voor hen ligt. De spanning zal gestaag toenemen richting het startsein, terwijl het evenement wordt opgeluisterd met muziek en een gezellige sfeer om zowel de deelnemers als het publiek te enthousiasmeren. Vanaf 15.00 uur zal een DJ in De Meerpaal de lopers muzikaal verwelkomen, totdat alle deelnemers de finish bereiken en hun welverdiende medaille in ontvangst kunnen nemen, uitgereikt door de organisator en hoofdsponsor Optisport.

De Meerpaal/Sport in Dronten nodigt iedereen van harte uit om langs het parcours te komen of de start en finish bij te wonen. Doel is om samen met de deelnemers, partners, vrijwilligers en het publiek een onvergetelijk sportief evenement te creëren.


Afbeelding