Afbeelding
Foto: aangeleverde foto

15 mini-bibliotheken in Dronten houden open huis

Algemeen

DRONTEN - Zien lezen doet lezen! Breng op zaterdag 10 juni een bezoek aan een Minibieb bij jou in de buurt. De Dag van de Minibieb wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Dit jaar zijn er maar liefst vijftien deelnemers in Dronten. Je kunt het vergelijken met een Open Huis. Ontdek de verschillende biebs, ontmoet de eigenaren en kom vooral in contact met elkaar.

De biebs krijgen een gezellige aankleding, zodat ze goed opvallen. Bij sommige minibiebs staat er een extra boekenvoorraad buiten. Bij de biebs vind je een plattegrondje of een QR-code. Door deze te scannen krijg je toegang tot een kaart waar alle minibiebs van Dronten op staan. Door deze alle vijftien te bezoeken, kun je een heus kwartetspel bij elkaar sparen! We begrijpen dat dit misschien wat veel is op één dag, dus deze kaarten kun je ook na 10 juni nog verzamelen.

“Natuurlijk zijn we ook dit jaar weer aanwezig bij Ontmoetingspark Buiten! Tussen 10.00 en 12.00 uur kun je gezellig aanschuiven bij het voorlezen. Drink samen wat in het theehuis, bezoek de dierenweide en speel een spelletje. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten”, aldus de gezichten achter de mini-bibliotheken.