Afbeelding
Foto: Dronten Sociaal

Dronten Sociaal biedt hulplijn voor burgers

Algemeen

DRONTEN - In een wereld vol complexe regelgeving en bureaucratie, kan het voor veel burgers een uitdaging zijn om door de bomen het bos te zien. Voor diegenen die het gevoel hebben vast te zitten in dit doolhof van voorschriften, biedt de politieke partij Dronten Sociaal nu een uitkomst. Deze hulpdienst is gericht op het vinden van oplossingen voor uiteenlopende problemen en staat ook klaar om mensen door te verwijzen naar de juiste instanties.

Of het nu gaat om ouderen die moeite hebben met het navigeren door sociale voorzieningen, ondernemers die worstelen met ingewikkelde belastingregels, arbeidsmigranten die geconfronteerd worden met taalbarrières of personen die betrokken zijn bij armoedebestrijding, Dronten Sociaal meldt voor iedereen klaar te staan. Het lidmaatschap van deze dienst is geen vereiste.

Het contact opnemen met de hulpdienst is eenvoudig en kan gedaan worden via de  website van Dronten Sociaal, waar tevens het contactformulier te vinden is. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen door te bellen naar het nummer 06-82072242. Mocht er niet direct gehoor gegeven kunnen worden, dan is er de mogelijkheid om een voicemailbericht achter te laten, waarna men zo spoedig mogelijk teruggebeld zal worden.