Popkoor Unlimited Sound Dronten
Popkoor Unlimited Sound Dronten Foto: aangeleverd

Kom bij de Club | Popkoor Unlimited Sound: ,,Zingen is leuk, ontspannend en gezond”

Algemeen Kom bij de Club

DRONTEN - DeDrontenaar.nl stelt verenigingen in de gelegenheid om leden te werven via de rubriek ‘Kom bij de Club‘. Stuur jouw artikel en foto naar redactie@dedrontenaar.nl.

Popkoor Unlimited Sound

Popkoor Unlimited Sound heeft ongeveer 35 leden. Wij zijn een gezellig en ontspannen koor waar plezier in het samen zingen voorop staat. Ons nieuwste lid Marjolein (40) zegt over ons koor: ,,Ik voelde me direct welkom, mocht meteen meezingen en iedereen kletst met je, echt zo fijn!”

We zingen vooral Engelstalige nummers maar soms ook Nederlandstalig. Natuurlijk willen we ook een goed resultaat neerzetten tijdens onze optredens die we regelmatig geven. Bijvoorbeeld tijdens kerstmarkten, braderieën of in winkelcentra. Check onze site om ons repertoire te bekijken voor dit jaar. 

Onze dirigent Remy doet de opleiding docent muziek. Remy zegt: ,,Het gaat mij niet alleen om de goede nootjes, maar juist om de beleving, de intentie én het plezier, pas dan maak je écht muziek.”

Naast dat zingen veel plezier geeft en ontspannen is, is het ook echt gezond. Door de lage en bewuste ademhaling tijdens het zingen komt er meer zuurstof in het bloed. De kwaliteit van je bloedsomloop neemt daardoor toe. Je krijgt van zingen dus letterlijk meer energie. Als je regelmatig langere tijd zingt kan dit zelfs zorgen voor een gezonder hart- en vaatstelsel!

Lijkt het je leuk om bij ons te komen zingen? We oefenen op dinsdagavond van half 8 tot half 10 in Nirwana aan de Educalaan in Dronten. Het is fijn als je even laat weten dat je langs wilt komen. Op onze website www.unlimitedsound.nl kun je een formulier invullen en dan nemen we contact met je op.

Kom bij de Club

De heer en mevrouw Kollen kregen huisbezoek aan de Cultuursingel in Biddinghuizen.
400 OFW-huurders melden zich aan voor huisbezoek: "Werken aan een thuisgevoel" 9 uur geleden
Popkoor Unlimited Sound Dronten
Wat is er vrijdag te doen? IVN, De Schakel, Dorcas, Maris Sonores, theatershows 10 uur geleden
Thim Verhoeven neemt na tien jaar afscheid van Swift'64 1.
Zinderend slot bij Asv Dronten, afscheid bij Swift'64, titelstrijd bij BAS 10 uur geleden